Първоначално публикувано от Chimev
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
страно...
Collapse
X
-
Колега и аз имах слабо прокапване и ползвах http://www.bomarbg.eu/index.php?opti...olts&Itemid=74
Вече 6000км нямам проблеми със антифриза и помпата. Само трябва да се спазват указанията - максимално загряла кола и пуснато на макс със отворени клапи парно. Второ след изсипване минимум 20-30мин работа на място или движение поне 50-60км. След това гасиш и няма проблеми. Стига отвора да е малък. На големи течове не помага. Ако забележиш, че след първата интервенция има ефект но не е пълен може да повториш процедурата. Но само толкова ако и това не помогне налага се смяна на радиятора или запояването му.
Comment
-
Къде в Пловдив мога да си купя това? http://www.bomarbg.eu/index.php?opti...olts&Itemid=74алфа 166 2.4 JTD 150 к.с. 2002г.
Comment
-
Първоначално публикувано от Chimev Покажи съобщениеГоворим за радиаторче на парното, какъв двигател какви 5 леваПървоначално публикувано от mian4o Покажи съобщениеДа де точно за радиаторчето на парното говорим.Last edited by endeavour; d.m.y г., 16:29....
155 1,6 TS 16V `96
166 2,4 JTD `99
147 1,9 JTDm 8V `07
Comment
-
НЕ съм чувал да има разлика в разглобяването за радиаторчето. Мисля винаги си е откъм двигателя.
А добавката на Холтс - или в Лукойл или в ОМВ. Ползвал съм я няколко пъти без проблеми с охлаждането после. И е много важно да се налива при топъл вече двигател, както колегата е казал. Щото в упътването на български пише глупости.
Comment
-
Първоначално публикувано от endeavour Покажи съобщениетуинскрап .sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ
Comment
-
Първоначално публикувано от qpwo Покажи съобщениеЕ колега, да не се обиждаме. Всички тук караме 166, но само половината са с тракторчета....
155 1,6 TS 16V `96
166 2,4 JTD `99
147 1,9 JTDm 8V `07
Comment
-
Първоначално публикувано от qpwo Покажи съобщениеЕ колега, да не се обиждаме. Всички тук караме 166, но само половината са с тракторчета.алфа 166 2.4 JTD 150 к.с. 2002г.
Comment
-
Първоначално публикувано от wenss Покажи съобщениеА знаеш ли тракторчетата как могат да те накажат...sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ
Comment
-
За радиаторчето незнам от къде се сваля. Знам само, че когато попитах колко ще струва ново и смяна, майстора само изсумтя, след това се почеса дет не го сърбеше и накрая каза - "не ме карай да го правя, трябва да сваля цялото табло и още нещо за да стигна до него, а и ще точа антифриза, абе не се наемам много работа, ама ако си навит непременно да го оправиш .......". Аз държах да знам обаче колко ще излезе такъв ремонт и той изтърси една сума, която няма да споделям - с две думи отказах се от идеята и минах на добавката.
Ако някой със сигурност знае от къде се сменя и колко приблизително струва да сподели.
п.с. Става въпрос за гаджето от подписа
Comment
-
Първоначално публикувано от wenss Покажи съобщениеА знаеш ли тракторчетата как могат да те накажат...
Днес ще гонкате ли вече с Либрата,че ми е интересно после коя ще иска повече масло за доливане
Алфа...всичко друго е компромис!
http://www.youtube.com/watch?v=Pb1bhrof2PQ
Алфа Ромео 166 2.0 T.S. -99 - бившата
Алфа Ромео 166 2.4 JTD face - 2004 - настояща
Comment
-
Първоначално публикувано от danchev63 Покажи съобщениеЗа радиаторчето незнам от къде се сваля. Знам само, че когато попитах колко ще струва ново и смяна, майстора само изсумтя, след това се почеса дет не го сърбеше и накрая каза - "не ме карай да го правя, трябва да сваля цялото табло и още нещо за да стигна до него, а и ще точа антифриза, абе не се наемам много работа, ама ако си навит непременно да го оправиш .......". Аз държах да знам обаче колко ще излезе такъв ремонт и той изтърси една сума, която няма да споделям - с две думи отказах се от идеята и минах на добавката.
Ако някой със сигурност знае от къде се сменя и колко приблизително струва да сподели.
п.с. Става въпрос за гаджето от подписа
Поздравиалфа ромео 166 2.0 ТС 1998 г.
алфа ромео 166 2.0 ТС 2003 г.
Comment
-
Първоначално публикувано от Tasho Покажи съобщение
Днес ще гонкате ли вече с Либрата,че ми е интересно после коя ще иска повече масло за доливане
алфа 166 2.4 JTD 150 к.с. 2002г.
Comment
-
Колега mian4o вервай ми ако сумата беше цитираната от теб веднага щях да го сменя. Ориентировъчно казаната сума беше по 3+, а това не е оправдано и ако е вярно че се сваля отвън значи още повече не си струва. Чета във форума, че на 136 коньовите е отвън а на 150 коньовите е отвътре, явно е противоречиво мнението от къде се сваля радиаторчето. Аз както съм обозначил съм със втората версия - но дано си прав че е отвън.
Comment
Comment